Tuotteiden toimitusajat 1-3 pv. Postituskulut 3,90€-6,90€. Yli 80€ tilaukset postikuluitta.

Nuori Neuloo 2024 -suunnittelukilpailu 1.6.-30.3.

Nuori Neuloo 2024 -suunnittelukilpailu 1.6.-30.3.

Mukavaa vihdoin ja viimein alkanutta kesää kaikille!

Kesäkuun myötä starttasi käyntiin Käsityöterapiaa by Tättähäärän ideoima ja Isokummun Kehräämön kanssa yhteistyössä toteutettu Nuori Neuloo 2024 -suunnittelukilpailu.

Meillä on suuri kunnia olla mukana kannustamassa nuoria monien positiivisten vaikutusten lisäksi kädentaitoja kartuttavan- ja ylläpitävän harrastuksen parissa ja palkita heitä tuotepalkinnoilla kilpailun edetessä.

Mistä kilpailussa oikein on kyse?

"Kyseessä on rento ja tavoitteellisesti vain hyvää mukanaan tuova kilpailu 13-24 vuotiaille nuorille. Kilpailu jossa ei kilpailla ryppyotsaisesti taidoista, vaan iloitaan yhdessä siitä, että minä osasin sittenkin. Ja pääosassa ovat vahvasti myös tarinat kilpailutyön taustalla: kuka auttoi ja kannusti, mikä sai jatkamaan, vaikka alussa oli niin himskatin ärsyttävää ja hankalaa, mitä elämänmuutoksia tai oivalluksia käsillä tekeminen toi tullessaan… 

Tavoitteena on saada nuoret kiinnostumaan kädentaidoista. Aloittamaan mahdollisesti ihan uuden harrastuksen ja viemään työn loppuun asti.

Motiivit ovat monet ja nuorille liian tutut: kiire, stressi, levottomuus, keskittymiskyvyttömyys, mielenterveyden haasteet, somen mukanaan tuomat paineet, harrastusten puute, mokaamisen sietäminen, epäonnistumisen ohittaminen hymyillen, haasteiden ylittäminen, tavoitteiden maaliin vieminen, itsetunnon kehittäminen, käsityöperinteiden ylläpitäminen, yhteisöllisyys.. you name it."

Mistä kaikki sai alkunsa?

"Idea sai alkunsa siitä, kun 23 vuotias tyttäreni näki Neulon by Ajastamon minulle personoimat puikot ja halusi itselleen samanlaiset. Kun puikot saapuivat, neiti valitsi itselleen mieluisimman langan ja sain kunnian opettaa hänelle alkeet. Tuo luonnonlahjakkuus tajusi jutunjuonen heti ja siitä lähtien käsityöt ovat kulkenut hänen matkassaan kaikkialle. Siis kaik-ki-al-le! Ja mikä ihaninta, hän totesi hyvinkin pian puhelimen jääneen kakkossijalle ja myönsi neulomisen tuoneen kaivattua rentoutumista hektisen elämän keskellä."

Lainaukset: Marjut Ruusuvaara, Käsityöterapiaa by Tättähäärä


Kilpailu pähkinänkuoressa:

Kategorioita on kaksi:

- 13-18 vuotiaat ja 19-24 vuotiaat

- Kilpailuaika 1.6-30.9

- Molempien kategorioitten pääpalkintona pitkä viikonloppu luxushuvilassa Kalajoella (arvo 400€)

- Myös muita osallistujia palkitaan ihanilla yllätyksillä

- Jos osallistujista löytyy vähintään 20 poikkeuksellisen hienoa työtä ohjeineen, niin kilpailun tiedottaja on lupautunut etsimään kustantajan julkaisemaan töistä Nuori Neuloo-neulekirjan


Järjestäjä ja vastuuyritys:
Isokummun Kehräämö Oy

Kampanjaveturi ja tiedottaja:
Marjut Ruusuvaara

Lisätietoja kilpailusta ja sen tapahtumista:

Facebook:
Nuori Neuloo 2024

Instagram:
Nuori Neuloo 2024

Kommentit