Tuotteiden toimitusajat 1-3 pv. Postituskulut 3,90€-6,90€. Yli 80€ tilaukset postikuluitta.

Tuoteuutuuksia ja muita uutisia

Tuoteuutuuksia ja muita uutisia

Hei kaikki!

Pitkään tuloillaan olleet alumiiniset virkkuukoukut ovat vihdoin tulossa myyntiin. Myynti avataan, kun olemme saaneet tavaran ja tarkastaneet sen. Kokovaihtoehtoina ovat 3.5, 4.0 ja 5.0mm. 3.5mm koukkuja on saatavilla kahdessa eri värissä, punaisina ja kultaisina. 4.0mm vihreänä ja 5.0mm sinisenä. Muutamia kappaleita on saatavilla 2-10mm koossa. Voit tiedustella saatavuutta lähettämällä meille sähköpostia: info@neulonbyajastamo.fi.

Keinonahkojen värivalikoima kasvoi rutkasti. Uusina tulokkaina on hopean ja kullan kimalletta mustalla, sinisellä ja ruskealla. Katso uutuusvärit kuvana täältä.

Sukkaplokkia on tullut odotettu välikoko, joka kattaa koot: 31-37, (19,5cm-23,5cm). Tämä malli on poikkeuksellisesti tehty 3mm paksusta koivuvanerista, mutta on myös napakka ja kosteutta kestävä, kuten muutkin mallimme.

Saat nyt kauttamme myös tyylikkäät alumiiniset käyntikortit, jotka käyvät hyvin myös VIP- tai kanta-asiakaskortteina. Tiedustele lisää sähköpostilla.

Lisäsimme laserkaivertimiemme määrää monipuolistaaksemme mahdollisuuksia erilaisten tuotteiden valmistamiseksi. Uusien työtilojen- ja työkalujen yms. valmistaminen on pitänyt meidät osaltaan kiireisinä, mutta nyt sisäänajot ja testit alkavat olemaan lopuillaan ja olemme valmiimpia kuin koskaan tuotteidemme tekemiseen asiakkaidemme ilahduttamiseksi.

Lisää tuoteuutuuksia lanseerataan loppusyksyn kuluessa, joten pysy kuulolla ja käy vilkaisemassa kauppaamme aika ajoin tai seuraa meitä somessa: Facebook, Instagram.


Oikein mukavaa syksyn jatkoa kaikille,

Sari ja Jyrki, NbA

Kommentit