Tuotteiden toimitusajat 1-3 pv. Postituskulut 3,90€-6,90€. Yli 80€ tilaukset postikuluitta.

Nahkaiset kenkämerkit saavuttivat ennen näkemättömän vastaanoton

Nahkaiset kenkämerkit saavuttivat ennen näkemättömän vastaanoton

Moikka kaikki!

Kulunut viikko ja nahkaisen kenkämerkin lanseeraus aiheutti sellaisen kuhinan tilausmäärissä, että on ihan pakko avata tilannetta hieman ja kirjoittaa ensimmäinen blogi-postauksemme.

Viime keväänä hahmoteltu kenkämerkki laitettiin viimein markkinoille. Merkkeihin varattu ja varovaisesti tehty nahkavaraus loppui sitten jo ensimmäisen päivän aikana.
Alkurysäyksestä selvittyämme jäi materiaaleja työstettäväksi sen verran, että saimme lisättyä tuotetta kauppaan.

Buuum!

Taas päivässä loppuun vaikka varausmäärä oli tuplasti aloitusmäärää suurempi. Nyt jouduimme jo jättämään merkit toviksi verkkokaupaan loppuunmyydyksi, että pääsemme valmistamaan ja toimittamaan merkit ne jo tilanneille.

Tässä kuva työn alla olevista tilauksista :)

Merkkien valmistuksen ja toimittamisen ohessa olemme tilanneet lisää materiaaleja ja onneksi tarjousrumba niiden osalta on nyt ohi. Valikoimiin on tulossa lisää erivärisiä- ja myöhemmin erilaisia kiinnitysniittejä, joita voi myös ostaa erikseen, jos tulee vaikka tarvetta muuttaa merkin ulkonäköä. Myös tuote-uutuuksia on hahmoteltu ja niitä lanseerataan ajallaan.

Otamme mielellämme vastaan tilaustöitä, jos valikoimistamme ei löydy juuri sinun tarpeisiisi sopivia tuotteita. Ota meihin rohkeasti yhteyttä info@neulonbyajastamo.fi, niin suunnitellaan yhdessä tuote juuri sinulle.

Suuret kiitokset kaikille asiakkaillemme ja tuotteistamme kiinnostuneille!

Nyt pitää taas palata sorvin ääreen, että kaikki loput tilaukset saadaan viikonlopun aikana pakettiin ja maanantaina postitukseen.

Terkuin,

Sari ja Jyrki, NbA

Kommentit