Tuotteiden toimitusajat 1-3 pv. Postituskulut 3,90€-6,90€. Yli 80€ tilaukset postikuluitta.

Kevään kuulumisia, tuoteuutuuksia ja alennuskoodi

Kevään kuulumisia, tuoteuutuuksia ja alennuskoodi

Ihanaa keväänalkua kaikille käsitöiden ystäville!

Edellisestä kirjoituksesta alkaa jo olemaan aikaa ja tässä välissä on ehtinyt tapahtua paljon kaikenlaista. Tuotevalikoimamme on pikkuhiljaa alkanut lisääntymään ja olemme saaneet uuden tuoteryhmän neulontatarvikkeille. Sieltä löydät mm. ompeluklipsejä, silmukkamerkkejä, laadukkaita mittanauhoja, kanava- ja parsintaneuloja sekä paljon muuta

Uusi ja upea pakkaus neulepuikoille

Muutimme personoitavien neulepuikkojemme pakkausta tyylikkään mustaksi, joka saa puikot upeasti esiin ja takaa sykähdyttävän hetken saajalleen. Tähän saakka olimme hyödyntäneet pakkauksissa kartonkia, jonka pelastimme joutumasta jätelavalle. Valjastimme saamastamme kartonkierästä lukuisia neulepuikkojen pakkauksia ja lähetyssuojia sukkaplokeille.

Tuoteuutuutena neulepuikkoteline

Lisäämme lähipäivinä verkkokauppaan monikäyttöisen ja kauniin koivuvanerisen puikkotelineen, josta saa näppärästi käyttöön vaikka yleisimmin tai meneillään olevan työn käytössä olevat tarvikkeet. Telineessä on 16 lokeroa, joihin kuhunkin mahtuu 16kpl 3.5mm- ja 11kpl 4.0mm neulepuikkoja. Telineessä säilytät myös esim. sakset ja virkkuukoukut. Telineeseen saatavilla kaiverrettuna myös nimi tai lempilause. Tuotetta valmistuu melko pienissä erissä aluksi ja lisäämme tuotantoa vähitellen kysynnän mukaan.

Tässä pieniä maistiaisia puikkotelineestä.

 
Aika muistaa äitejä

Saat tulevan äitienpäivän kunniaksi verkkokaupassamme ostoskorin loppusummasta -10% alennuksen ostoksestasi käyttämällä koodia ÄITI24. Tarjous on voimassa ajalla: 7-28.4.2024.

Toivotamme sinulle ja perheellesi iloista äitienpäivää ja kevään odotusta!


Koukuttavin terveisin,
Sari ja Jyrki, Neulon by Ajastamo

Kommentit